Patrick van Haaster | Bewoner van het Slangenpand sinds 2008

Also available in: Engels

Cultureel Maatschappelijk Vormer (2006)

 

Bluesky & Greenyard (2011)

Sinds 3,5 jaar woon ik in het Slangenpand. Ik heb daar een ruimte op de eerste verdieping en deze omgebouwd tot woon-werk studio. Daarnaast heb ik mij ingezet voor het gebruiksklaar maken van de galerie op de begane grond.

De do-it-yourself mentaliteit van het huis spreekt me erg aan. Wat een verademing dat je ruimte krijgt om jouw sfeer op te bouwen binnen een uniek sociaal en eigenzinnige context. Ik voel me zowel verantwoordelijk naar mijzelf, mijn bedrijf, als naar mijn medebewoners en de stad Amsterdam. Het houdt allemaal verband en verrijkt elkaar. Ik wil dat dat de olie vers is en de motor lekker draait. Dat er sprake is van ontwikkelingsgericht denken, men elkaar ontmoet en leert zien.

Op het moment zijn alle voorwaarden hier om verder te groeien. Doen wat je leuk vind is niet alleen een droom of een goed recht geworden. Het is op praktische wijze werken met het vormgeven van mijn eigen bedrijf dat altijd een cultureel en maatschappelijk oogmerk in zich draagt. Soms initieer ik mijn eigen projecten, soms ondersteun ik die van andere in de galerie beneden. Ik zoek samenwerkingsverbanden op én ga mijn eigen gang.

Share

No Comments:

Add a Comment