The end

Also available in: Engels

 

Het Slangenpand is niet meer.

Dit weekend hebben de 9 bewoners van Het Slangenpand al hun spullen verhuisd. Zondagavond 22 maart om 23 uur hebben wij ons geliefde pand leeg achter gelaten en voor de laatste keer de deur achter ons dichtgetrokken.

Wij zijn zeer teleurgesteld, verdrietig en boos dat wij niet de mogelijkheid hebben gekregen om Het Slangenpand voor de stad te behouden. Hoe moeilijk het ook is in deze omstandigheden, wij blijven trouw aan onze geweldloze visie.

Wij vinden het ronduit schandalig dat de Key voortdurend geweigerd heeft om samen met ons en Gemeente Amsterdam naar een oplossing te zoeken en alle bemiddelingspogingen meedogenloos heeft afgewezen.

Wij zijn zeer teleurgesteld dat Gemeente Amsterdam zich zo kritiekloos en naïef richting de Key heeft opgesteld en het heeft nagelaten de Key tot overleg te dwingen.

Wij rekenen er op dat Gemeente Amsterdam zo spoedig mogelijk een nieuwe locatie voor ons regelt, waar wij onze alternatieve en creatieve activiteiten kunnen voortzetten. De kunstenaars-collectieven Slangenpand en Langgewagt blijven doorgaan!

Wij bedanken de vele supporters van Het Slangenpand voor de steun die zij ons hebben gegeven.

Wij roepen iedereen op zich te blijven verzetten tegen de verregaande vertrutting van de stad, die alles van werkelijke waarde vernietigt!

Het Slangenpand.

Share

No Comments:

Add a Comment